Zuřivý reportér rádia Impuls u Kmotra

16.01.2019

Během dnešního rána Aleš Růžička, Zuřivý reportér rádia Impuls, přiblížil všem posluchačům výrobu oblíbeného Loveckého salámu.

Ve třech živých vstupech popsal jeho cestu od výroby, sušení, balení až po degustaci, aby se k Vám na stůl dostal jenom ten nejlepší kousek. Lovecký salám značky KMOTR je držitelem České cechovní normy.

V brzkých ranních hodinách proběhl již první vstup, ve kterém se posluchači dozvěděli jak se míchá tzv. dílo. V následujícím vstupu reportér přiblížil narážení díla do střev a jak to bývá, to nejlepší si nechal na konec, Degustaci. Zjistil, jak samotné hodnocení probíhá, a co přesně se u Loveckého salámu hodnotí.

Celá návštěva byla velmi příjemná a věříme, že i pro posluchače rádia Impuls zajímavá.

Posunout nahoru